söndag 5 juni 2011

Eslöv 100 år!

Igår var vi på stadsfest i Eslöv!
Tillsammans med familjen Ahlqvist-Olsson i Eslöv så vandrade vi runt och tittade och lyssnade på olika evenemang. Många väntade på Sean Banan. Leia verkade måttligt road fast lite kul är det ju att skaka rumpan förstås! Vi såg också på dansuppvisning med fanstastiska Attitude69. Leia mös i faster Ann-Maries knä och längtade efter att få höra Danny men han skulle ju inte spela förrän kl 22.30.


Vi hann med en trevlig middag hos Ahlqvistarna innan vi begav oss ner på torget igen för att titta och lyssna på Danny.
Leia kämpade tappert mot sömnen i väntan på att han skulle sjunga "In the club". Vi väntade och väntade och diggade och diggade och som sista extranummer spelade han så äntligen "In the club" kl 23.45. Jo, hon var fortfarande vaken.
Fick inget filmklipp från den låten för Leia diggade så vilt att jag var tvungen att hålla i henne så hon inte skulle trilla ner från mina axlar men kan visa en annan liten filmsnutt...


Idag har det varit flygdag på Eslövs flygfält med allehanda plan influgna från flera länder i norra Europa. I gassande sol och skön fläktande vind stod vi på fältet och såg flyguppvisningar med segelflygplan, helikoptrar, Supermarine Spitfire, North American P51D Mustang, T28B Trojan, Douglas DC-3 med flera.

Själv är jag ingen flygentusiast men kan ändå inte låta bli att få gåshud när JAS 39 Gripen dånar förbi...




Ännu en bra dag och ännu bättre blir det, vi är ju lediga imorgon också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar